Inred din restaurang eller bar med rör

Att ha en snygg, unik och tilltalande inredning till sin restaurang är väldigt viktigt. Det finns många olika typer av inredningar och något som blir allt mer populärt är industriell inredning som ger din restaurang eller bar en mer rustik stil. Hos Inredningsrör hittar ni industriell inredning i form av rustika vattenrör tillverkade i stål eller koppar som klarar det allra mesta de kommer att utsättas för i en restaurang eller bar. Hos inredningsrör bygger de kompletta inredningar till restauranger där de använder många olika material som exempelvis kopparplåt, mässing, rostfritt och många fler. Rören är vackra att titta på och väldigt praktiska och robusta då de klarar en hög belastning, vilket är perfekt för en restaurang eller bar. Den unika inredningen kommer garanterat att bli ett samtalsämne under måltiden hos dina gäster.

Inredningsrör säljer inte enbart till restaurang och bar, utan även till privatpersoner. Det finns ett stort utbud av olika möbler såsom toalettpappershållare, klädhängare, handdukshängare, bord, hyllor och mycket mer som du enkelt skruvar ihop då inga verktyg behövs vid montering. Skulle du inte hitta något som passar ditt hem finns det möjlighet att köpa separata delar och designa din helt egna unika möbel. Du behöver inte oroa dig över vilka delar som passar med varandra då alla delar passar med varandra. Detta gör det väldigt enkelt att designa din egen möbel.

Campa på Öland med hela familjen

Har du funderat på camping på Öland? Då är Lundegårds Camping och Stugby på Öland garanterat något för dig och din familj. Lundegårds ligger norr om köpingsvik på Ölands  västra sida med en vacker utsikt över havet och nära till stranden. Hela familjen kommer att trivas här då det finns massor av aktiviteter såsom lekplatser, pooler, volleyboll, äventyrsgolf, löparslingor och mycket mer.

Mat på Lundegårds Camping

På campingen finns det en rustik restaurang som är helt nyrenoverad! Här kan du och din familj njuta av vällagade bufféer i en avslappnad miljö. Här finns det pizzor, taco, salladsbord, grillat, räkafton och mycket mer. Under sommaren erbjuder köksbaren underhållning för både stora som små. Det finns även en minilivs intill campingen som har färskt bröd, glass, snacks, campingtillbehör och mejeriprodukter. Butiken har öppet 8-22 under högsäsong.

Stugbyn

På Lundegårds kan ni hyra en stuga på Öland i flera olika storlekar och prisklasser för att passa just era behov. Stugorna är utrustade med minst 4 bäddar, matplats, kök och uteplats som standard.

Campingen

Campingen på Lundegårds har över 100 tältplatser där ni kan sätta upp ert tält eller husvagn/bil. De stora campingplatserna gör att ni inte behöver trängas med grannen vilket är uppskattat av många.

En sportdryck som är snäll mot magen

Är du en aktiv människa som älskar att träna så är det viktigt att du hittar en sportdryck som är effektiv, snäll mot magen och smakar gott. Ofta så brukar sportdryck och dålig mage gå hand i hand och det är på grund av att de populäraste innehåller fel sorts socker. Då kan du få kramper i magen, bli illamående och i vissa fall tvingad till att stanna, vilket absolut inte får hända när du springer ett lopp.

Tailwind Nutrition har tagit fram en naturlig sportdryck som är lätt för magen att smälta, ger energi och smakar gott. Sportdrycken använder rätt sorts socker och naturliga ämnen vilket gör den lättdrucken och god smak.

En sportdryck är viktigt när man tränar då kroppen behöver vätska, salt och energi för att orka med. Om man saknar detta så mår kroppen dåligt och försämrar din prestation.

Caffeinated Fuel

Koffein ger dig en extra kick och ökar prestationen under konditionsträning. Caffeinated Fuel är ett sportdryckspulver som innehåller helt naturliga ingredienser som dextros, sackaros, natriumcitrat, citronsyra, naturligt aromämne, kaliumklorid, kalciumkarbonat, magnesiumcitrat och koffein. Caffeinated Fuel är helt naturlig och innehåller inga färgämnen, konserverigsmedel eller en massa e-nummer. Blandningen anpassar du till just dina energibehov och du kan använda Tailwind under hela dagen. Sportdrycken finns även utan koffein.

Gåvor som imponerar

Det är svårt att hitta på vad man ska köpa för presenter år efter år och till slut tar idéerna slut. Känner du igen dig att du hamnat i en situation de sista dagarna innan din bästa väns födelsedag och inte har en aning om vad du ska ge bort i present? Det har vi nog alla och det är inte roligt. På Selectedgifts.se hittar du många exklusiva presenter som passar de flesta personligheter och som verkligen kommer att överraska mottagaren.

Presenter till köket och till finsmakaren

På Selectedgifts hittar du ett flertal presenter som passar till köket. Vad sägs som ett jävla gott kaffe du kan bjuda dina gäster på eller kanske lite rivsalt som passar utmärkt att ha på middagsbordet och riva över maten. Rivsaltet kommer det ett medföljande bordsstället i obehandlad ek för ett exklusivt intryck. Rivsaltet är något som garanterat kommer att bli ett samtalsämne när du har gäster på besök.

Present till öl-och vinentusiasten

Vad sägs som en ölväska eller vinväska i äkta skinn som du fyller med lite finare ölflaskor eller viner. Väskorna fungerar utmärkt att ha med sig på picknick ute i naturen eller när det dukats för fest.

Mo Korkmaz – Expert inom snabbmat

Mo Korkmaz Stockholm har samlat på sig flera års erfarenhet av att leverera produkter av hög kvalité inom snabbmatsbranschen. Han har under hela sitt liv varit intresserad av matlagning och under sina tidigare år hade han alltid en plats varje dag bredvid spisen där han studerade vad kockarna gjorde och hur de arbetade. Ibland så fick han hjälpa till att hacka grönsaker och skala potatis vilket han tyckte var roligt då han kände sig som en i teamet när han fick hjälpa till med förberedelser av maten för kunderna.
Än idag så har Mo ett stort intresse för matlagning och att testa nya tekniker och metoder i sin matlagning för att ta fram nya smaker. Det roligaste inom matlagning är att experimentera och prova nya smaker, det är något de flesta kan hålla med om.

Ni kan läsa mer om Mo Korkmaz på hans blogg där han skriver om matrelaterade saker och recept.

 

 

Grilla med stil i sommar!

Vill du bli kvarterets grillkung och verkligen ta ditt grillande till nästa nivå? Grillkung erbjuder grillar som passar alla sorters grillande vare sig det gäller en liten grill att ta med på campingen eller ett fullfjädrat grillbord med alla tillbehör som kan tänkas! Undvik engångsgrillar och billigt konstruerade klotgrillar från varuhus. Grillarna på Grillkung är byggda för att hålla flera år och kommer med enkla instruktioner på hur man underhåller sin grill på rätt sätt.

Hitta nya sätt att grilla

Älskar du den härliga, rökiga, smaken från en traditionell kolgrill? Hos Grillkung hittar du flera olika kolgrillar som gör det enkelt att rengöra och underhålla. Men ibland kan det vara skönt att slippa allt städande av kol och snabbt kunna slå igång grillen. På Grillkung så hittar du elgrillar som briljerar när det kommer till enkelhet att städa, gasolgrillar som tål hettan samtidigt som den grillar perfekta ytor eller varför inte pizzaugn som ger den där härliga autentiska bakningen av pizzan som man får på professionella pizzerior?

Om Grillkung

Grillmästarna på Grillkung.se tar sin grillning på allvar. Det räcker inte med lågkvalitativa engångsgrillar från något stort varuhus som bara håller en säsong, här gäller större saker som tål trycket och håller längre! Om du inte är grillkungen i ditt kvarter idag så hjälper vi dig att bli och om du redan är en grillkung idag så hjälper vi dig att behålla tronen med grillar av hög kvalité. Vi fokuserar endast på grillning och därför kan vi erbjuda dig det allra bästa till ett rimligt pris!

Personlig utveckling i Stockholm

CommZone är ett företag som drivs utav Andreas Sander i Stockholm. Han har sedan tidigare arbetat som polis i hela 10 år, vilket har gett honom en mycket stor erfarenhet i olika former. Han har bland annat fått prata med brottslingar och flera andra personer som mått mycket dåligt. Detta gav honom en annan syn på livet och därför startade han upp CommZone för att hjälpa folk med personlig utveckling i Stockholm och personlig coachning. Andreas anser att alla personer har potential och olika drivkrafter, det svåra är bara att få fram dem och övertyga att de är något bra.

Unik kunskap

Det finns flera som har unika kunskaper som t.ex matlagning och bakning. Det tråkiga är dock att flera inte tar vara på sin kunskap utan tänker hela tiden att andra är bättre än dem själva och att de inte kan bli något utav dem. Det är drivkraften man vill få fram och övertyga att det är en unik talang som man bör ta vara på.

Stresshantering

Ett annat mycket svårt ämne idag är stress vilket är väldigt vanligt inom restaurangbranschen. Det är ständigt saker man ska göra och ha en enorm tidpress. Därför är det vanligt att flera kockar går in i väggen av stress. Det kommer till en gräns när man inte klarar av det längre och allt blir för jobbigt. Just då kan CommZone hjälpa dig med ditt tankesätt och hur du bör göra för att unika den jobbiga stressen.

Känner du att du hade behövt prata med någon angående personlig coachning, utveckling eller konflikthantering. Kontakta då CommZone redan idag för att lösa just dina problem.

Limhamns Catering i Malmö

Catering Malmö

Limhamns Catering erbjuder mat i högsta kvalité då den alltid lagas från grunden med duktiga kallskänkor av mångårig erfarenhet. Alla råvaror som används är högklassiga med äkta grekisk fårost, färska örter och äkta olivolja. Hela konceptet går ut på att sälja en högkvalitét catering i Malmö till ett rimligt och bra pris. Limhamns Catering består av olika menyer, antingen kan du köpa en endast kall catering då det erbjuds rostbiff, oxpastrami rökt lax med mera, eller om du föredrar varm mat så erbjuds det olika menyer. Allt i från Tex-Mexbuffé till den kända succébuffén, allt för att passa kundens önskemål.

Utkörning utav Buffé

Limhamns catering har utkörning utav buffé då du får en rykande färsk buffé som är ny tilllagad precis innan utkörning, annars finns även möjlighet till upphämtning utav maten i deras smörgåsbutik på Järnvägsgatan i Limhamn.

Känner du att detta är något som tilltalar dig med en färs utkörd catering till ett väldigt rimligt och bra pris? Beställ den redan idag på deras hemsida för att slippa stå och stressa medan gästerna står och väntar.

Catering Malmö

Tips om MyTaste

Henrik Kvick sitter i styrelsen för MyTaste. Anledningen till att vi tar upp detta är att vi vill tipsa om denna otroliga sida. Här kan man ansluta sig med Facebook eller skapa ett nytt konto med sin e-post. Därefter kan man skapa recept och dela med alla andra som använder sig utav sidan. Det finns flera miljoner användare så det finns hur mycket recept som helst om precis vad som helst som man kan tänka sig att vilja laga eller baka. Personligen gillar jag proteinbarsen som finns där. Det finns mycket goda recept som är billiga att göra relativt till hur många bars du får om man jämför det med kostnaden styckvis om man skulle köpa dem i en affär. Det är perfekt för den som vill gå ner i vikt eller bara äta nyttigare rent generellt att använda sig utav denna sidan och ta del utav alla dem matlagningstipsen som finns.

Däremot så är MyTaste inte det enda bolaget som Henrik Kvick sitter i styrelsen för. Man kan inte nämna Henrik utan att nämna bland annat Netjobs. Det är ett bolag som skapar mötesplatser för arbetsgivare och sökare inom specifika branscher. Självklart finns det jobbsajter för dig som vill jobba inom restaurang eller kanske hotell med!

Cyklar i Stockholm

Tar du bilen eller cyklar i Stockholm?

Många använder säkert bilen utan att tänka på det, men tjänar man verkligen på det?
Om du bara ska iväg till din lokala affär och handla mat så kanske det är smidigare att använda cykeln istället för att ta bilen. Du slipper att betala för parkering och du får samtidigt röra på dig. Något som blir tyvärr allt mer ovanligare i dagens samhälle.

Kanske är du väldigt medveten om vad du äter och har en jättebra kost, men du hinner inte med att motionera. Tänk till och låt bilen stå och använd din cykel och gör dina ärenden istället. Då får du din motion gratis på köpet samtidigt som du gör ärenden.

Det kan ta ett tag att låta en sak bli till en vana, men tänk vilka fördelar du få av en cykel. Inte bara får du ett hälsosammare liv du slipper också trängas i trafikkön och en cykel är mycket billigare än bilen. Din kropp kommer också att tacka dig för istället för att sitta stilla i en bil så är du i ständig rörelse med en cykel.