E-Juice: Styrka

E-vätska och dess nikotinstyrka

E-flytande styrka hänvisar till mängden nikotin vätska som finns i en viss volym av e-vätska, mätt i milligram nikotin per milliliter av den totala vätskevolym (mg / ml). Denna mätenhet definierades att jämföra e-vätskor direkt med konventionella cigaretter.

Till exempel om en cigarett paket anger att det finns 1,8 mg av nikotin i produkten, betyder det att varje cigarett innehåller 1,8 mg nikotin. Därför i en förpackning med 20 cigaretter finns totalt 36 mg av nikotin.

I en e-juice flaska finns det 18mg / ml, det finns 18 mg av nikotin i varje milliliter vätska. Om du skulle andas in 1 ml av denna e-vätska, då det skulle innehålla samma mängd nikotin som tio 1,8 mg konventionella cigaretter.

Vissa användare använder också mängden nikotin för att definiera lösningsstyrka. Exempelvis varje 1 mg / ml e-vätska innehåller 0,1% nikotin och 99,9% utspädningsmedel och smakämnen. Med hjälp av denna notation, innehåller en 18mg / ml e-vätska 1,8% nikotin.

E-vätskor varierar från noll nikotin upp till nivåer så höga som ca 7,2% nikotin, men något högre än 2,4% blir allt svårare att hitta.

Smaken i e-vätska varierar från var den kommer ifrån, vilka komponenter användes för att göra vätskan, och vilka aromer tillsattes. Naturligt framställda nikotin tillverkade av organiska växtkällor smakar oftast bättre och är säkrare att använda än syntetiskt nikotin. Naturliga aromer från smakkoncentrat är också rikare än konstgjorda smaker.

Tänk på att e-vätska smaker kommer att smaka annorlunda från olika leverantörer så även om du inte gillar kaffe från ett märke, kanske du vill ha den från en annan. Prova små storlekar för olika e-vätskor tills du hittar något du gillar. Se till att du inte sitter fast med en stor sats av e-vätska som du inte kommer att kunna använda.

E-vätskor bör förvaras i ett svalt och torrt ställe som inte är utsatt för direkt solljus. Många leverantörer använder färgade glasflaskor för att minska exponering för solljus, men du kanske också vill lagra dina vätskor i slutna att undanröja alla ljusexponering. Många e-vätskor har ett utgångsdatum och tillverkningsdatum som är tryckt på flaskans etikett. De flesta e-vätskor förfaller inom två år efter tillverkningsdatum.

 

edit 040316