Skapa en tidlös inredning med Artwood

Inred hemmet med ett rustikt matbord

Är du lite trött på din nuvarande inredning som du köpte i samma stil och från samma leverantör. Stolarna kanske fungerar ett tag till eller så känner du för att behålla några och blanda upp med nya och få lite mer liv i köket. Du kanske har hittat köksstolar i metall eller möbler i återvunnet trä.

Genom att du väljer och skapar det du själv vill ha och framförallt behåller det du tycker fungerar bra. På så kan du skapa ett helt nytt kök bara genom att ställa dit ett matbord från exempelvis Artwood eller något som liknar dessa och skapar den speciella känslan som inbringas med en Artwood möbel.

Hur du kan hitta en möbelserie som fungerar i många år framåt

Det anrika grossist och möbelföretaget Artwood skapades faktiskt redan 1969 i en liten lada utanför Göteborg, som det två grundarna grundarna hyrde. Allt sedan 1976 har de huserat i det då nybyggda lokalerna utanför Skene. Idag drivs bolaget vidare av dottern till en av grundarna, och på så sätt fortsätter Artwood att skapa kollektioner som är tidlösa och håller i många år framåt både designmässigt och funktionsmässigt.

Det finns många olika stilar att välja bland men genom att hitta En sak man verkligen gillar och bygga på med vackra föremål kring detta är alltid en god idé. Låt det ta lite tid och var inte rätt för att blanda lite och gå utanför dina normala inredningsramar. Tänk dock på att stolar, fåtöljer och soffor ska inbjuda till att användas men det behöver inte gälla samtliga stolar som kan vara ren prydnads eller användas vid enskilda tillfällen.

Det går att välja lite fritt i övrig inredning som vinställ av återvunnet trä. Du kanske är mer ute efter en fåtölj av typen som kallas för professor läderfåtölj som du sedan kan placera ett lockigt fårskinn ovanpå och mjuka till läshörnan något och kunna läsa länge med värmen från den mjuka och sköna fårskinnet.

Publicerat i Mat