Lägg till elegans i ditt hem med glasdörrar från Andres Glas 

Du letar efter ett sätt att lägga till en touch av elegans och stil till ditt hem? Då behöver du inte leta längre än till Andres Glas. Vi erbjuder ett omfattande urval av högkvalitativa glasdörrar och innerdörrar med glas som kommer att piffa upp alla rum i ditt hus. Låt oss ta en titt på vad vi har att erbjuda. 

Glasdörrar 

På Andres Glas finns våra glasdörrar i olika former, storlekar och stilar. Oavsett om du letar efter skjutdörrar av glas eller franska dörrar med fasade glaspaneler har vi säkert något som passar dina behov. Våra snygga och funktionella glasdörrar är perfekta för att skapa en öppen och luftig känsla i alla rum i ditt hem. Dessutom ger de utmärkt isolering mot både varma och kalla temperaturer samt ljudisolerande egenskaper, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att förlora energi eller att det kommer höga ljud genom dörren. 

Innerdörrar med glas 

Om du vill ha fördelarna med en traditionell dörr i massivt trä utan att offra stilen är våra innerdörrar med glas det perfekta valet för dig. Våra innerdörrar levereras med vackra fasade glaspaneler som låter ljuset flöda in i alla rum samtidigt som de ger avskildhet. Dessutom kommer våra innerdörrar förhängda på gångjärn så att de är lätta att installera även för dem som inte har så mycket erfarenhet av att arbeta med verktyg eller snickeriprojekt.  

Oavsett vilken typ av dörr du behöver – glasdörrar eller innerdörrar med glas – har Andres Glas allt du behöver! Vårt urval av högkvalitativa produkter passar garanterat alla budgetar och designestetik. Våra hållbara och snygga produkter hjälper till att skapa en elegant atmosfär i alla rum i ditt hus samtidigt som de ger bra isolerings- och ljudisoleringsförmåga. Besök oss idag för att hitta den perfekta dörren för ditt hem!