Campa på Öland med hela familjen

Har du funderat på camping på Öland? Då är Lundegårds Camping och Stugby på Öland garanterat något för dig och din familj. Lundegårds ligger norr om köpingsvik på Ölands  västra sida med en vacker utsikt över havet och nära till stranden. Hela familjen kommer att trivas här då det finns massor av aktiviteter såsom lekplatser, pooler, volleyboll, äventyrsgolf, löparslingor och mycket mer.

Mat på Lundegårds Camping

På campingen finns det en rustik restaurang som är helt nyrenoverad! Här kan du och din familj njuta av vällagade bufféer i en avslappnad miljö. Här finns det pizzor, taco, salladsbord, grillat, räkafton och mycket mer. Under sommaren erbjuder köksbaren underhållning för både stora som små. Det finns även en minilivs intill campingen som har färskt bröd, glass, snacks, campingtillbehör och mejeriprodukter. Butiken har öppet 8-22 under högsäsong.

Stugbyn

På Lundegårds kan ni hyra en stuga på Öland i flera olika storlekar och prisklasser för att passa just era behov. Stugorna är utrustade med minst 4 bäddar, matplats, kök och uteplats som standard.

Campingen

Campingen på Lundegårds har över 100 tältplatser där ni kan sätta upp ert tält eller husvagn/bil. De stora campingplatserna gör att ni inte behöver trängas med grannen vilket är uppskattat av många.