En sportdryck som är snäll mot magen

Är du en aktiv människa som älskar att träna så är det viktigt att du hittar en sportdryck som är effektiv, snäll mot magen och smakar gott. Ofta så brukar sportdryck och dålig mage gå hand i hand och det är på grund av att de populäraste innehåller fel sorts socker. Då kan du få kramper i magen, bli illamående och i vissa fall tvingad till att stanna, vilket absolut inte får hända när du springer ett lopp.

Tailwind Nutrition har tagit fram en naturlig sportdryck som är lätt för magen att smälta, ger energi och smakar gott. Sportdrycken använder rätt sorts socker och naturliga ämnen vilket gör den lättdrucken och god smak.

En sportdryck är viktigt när man tränar då kroppen behöver vätska, salt och energi för att orka med. Om man saknar detta så mår kroppen dåligt och försämrar din prestation.

Caffeinated Fuel

Koffein ger dig en extra kick och ökar prestationen under konditionsträning. Caffeinated Fuel är ett sportdryckspulver som innehåller helt naturliga ingredienser som dextros, sackaros, natriumcitrat, citronsyra, naturligt aromämne, kaliumklorid, kalciumkarbonat, magnesiumcitrat och koffein. Caffeinated Fuel är helt naturlig och innehåller inga färgämnen, konserverigsmedel eller en massa e-nummer. Blandningen anpassar du till just dina energibehov och du kan använda Tailwind under hela dagen. Sportdrycken finns även utan koffein.