Den perfekta grillen

Sommaren är här och grillsäsongen är i full gång! Inget säger sommar lika mycket som den underbara grillade maten och doften av grillat. Om det är dags att uppgradera grillen har grillvaruhuset.se ett mycket stort utbud av grillar och tillbehör. Här hittar ni många typer av grillar såsom kolgrillar, gasolgrillar, kamadogrillar och elgrillar, samt kryddor och allt ni behöver för den perfekta grillkvällen.

Att välja rätt grill kan vara svårt. Särskilt om man inte har kunskap om de olika grilltypernas styrkor och svagheter. Det finns alltid en grilltyp som kommer att passa just dig och din situation perfekt.

Den klassiska kolgrillen är en favorit i trädgårdarna då de ofta är billigare än övriga typer av grillar, samt att de ger den där speciella grillsmaken som de andra grilltyperna saknar. Kolgrillar kräver att du alltid har ett lager med grillkol, tändvätska och tålamod då det tar en stund för grillen att bli varm.

Gasolgrillen är väldigt smidig och enkel att grilla med då värmen enkelt kan justeras och att grillen är redo att börja grilla på direkt. Gasolgrillar är även enkla att rengöra.

Kamadogrillar är tillverkade i ett isolerande keramiskt material som gör att grillen kan hålla en väldigt hög, låg eller jämn temperatur. Detta gör kamadogrillen väldigt flexibel då den fungerar utmärkt att grilla, röka och göra pizza på.

Elgrillar är snabba och smidiga att grilla på och passar utmärkt för er som bor i lägenhet och vill grilla på balkongen.