Grill och BBQ i världsklass

Sommaren är i full gång och det grillas, badas och solas i trädgårdarna. Dessa aktiviteter förknippas starkt med sommaren och så har det alltid varit. Man blir alltid så otroligt hungrig av när grannen står och grillar och alla underbara dofter som sprider sig över gatan. Nu är det din tur att ta på dig grillvantarna och grilla något helt fantastiskt gott.

Det finns otroligt många olika typer och märken när det gäller grillar och tillbehör. Det kan därför vara svårt att veta vilken typ av grill man borde skaffa. De vanligaste typerna av grillar vi hittar i folks trädgårdar är kolgrill, gasolgrillar, elgrillar och kamadogrillar. Dessa 4 grillar har olika egenskaper och en av dem passar garanterat dig. Gasolgrillen är väldigt enkel att grilla med och passar perfekt om du ska grilla till många personer. Med en gasolgrill är det enkelt att justera temperaturen på grillen, vilket gör att du alltid får rätt temperatur. Elgrillen är också enkel att grilla med precis som gasolgrillen. Elgrillens fördel är att de är mer kompakta och oftast tillåtna att grilla med på balkongen. Kolgrillen är aningen svårare att grilla med då det är svårare att justera temperaturen och det tar en stund innan den blir varm. Den stora fördelen med kolgrillen är att den tillför helt otroliga smaker som du inte får med en gasol eller elgrill. Kamadogrillen har samma egenskaper som en kolgrill med skillnaden att det är en keramisk grill som håller temperaturen bra och kan hålla både låga och höga temperaturer.

Hos Grilltältet.se hittar ni många olika typer av grillar i olika prisklasser. Här hittar ni kända varumärken som Napoleongrill, Primogrill, tillbehör och mycket mer.