Utrustning till restaurangköket

Nyligen öppnat restaurang eller kanske behöver uppgradera eran befintliga restaurangutrustning? Då har ni hittat helt rätt! Gastroshop.se har ett stort utbud av utrustning till restaurangkök av hög kvalitet till ett bra pris. Gastroshop ställer höga krav på köksutrustning och restaurangmaskiner, något som är väldigt viktigt i professionella miljöer. Hos Gastroshop hittar ni flera väletablerade varumärken som är kända för att hålla en väldigt hög kvalitet på sina produkter. Med restaurangmaskiner och utrustning av högsta kvalitet kommer ni att ge er själva bästa möjliga förutsättningar till att servera mat i världsklass!

Några produkter

Fettavskiljare

En fettavskiljare är ett krav för verksamheter som bidrar med stora mängder fett. Hos Gastroshop hittar ni många olika modeller av hög kvalitet i flera olika prisklasser. Fettavskiljare består av ett par olika kammare där fettet separeras från vattnet.

Exponeringskyl

Maximera er merförsäljning med en exponeringskyl. En exponeringskyl är perfekt för att visa upp varor i din butik, café eller restaurang. Vanligtvis används de för läsk & öl, men de är väldigt flexibla och kan användas till allt möjligt.

Ni hittar många olika typer av produkter som bänkdiskmaskiner, fettavskiljare, ismaskin, konditorimonter, exponeringskyl, värmehåller och mycket mer. Hela utbudet hittar ni på gastroshop.se.