Studentballonger och dekoration till studentfesten

Festdekorationer till studenfesten och bordsdukningen

Är det dags att planera inför studentfesten, temafesten eller behöver du festdekorationer till något roligt firande eller kanske till och med det stundande bröllopet? Har du svårt att bestämma dig för hur du kan arbeta med olika teman och färgkombinationer. Då kan du här få mer inspiration i hur du kan planera vidare och få lite tips och råd, samt hitta rätt fest dekoration för varje specifikt tillfälle.

Vad behövs för dekorationer inför studentfesten

Att få fira studenten räknas av många som ett skönt avslutande av gymnasietiden eller kanske till och med de högre studierna, innan ett stundande arbetsliv. Det är verkligen värt att fira lite extra och genom att välja fin bordsdekor kan lyfta den bordsdukningen till nya höjder.

Det kan även vara ett gyllene tillfälle att blåsa upp några extra fina studentballonger. Ballonger kopplas ofta till festtillfällen och födelsedagsfiranden, men kan även användas som en symbol att ett nytt steg har tagits i livet och att ungdomen tar steget in i vuxenvärlden.

Planering inför ditt studentfirande

När du planerar inför studentfesten så är det bra att ha en kolla på vilka som du tänker bjuda in, många är bokade på flera fester samtidigt så det kan vara avgörande att få ut inbjudningarna i tid. Det kan även vara en fördel att se över om det finns tillräckligt med bord och stolar eller om dessa behöver hyras eller lånas in och det är bra att ha koll på tillgängligheten tidigt.

Utöver dekorationen till studenten kommer det behövas tackkort efteråt. Maten och drycken är avgörande och det är bra att planera vilken typ av mat och dryck som du vill bjuda på. Samt hur den ska förvaras, om det är strålande väder ute så är det bra att kunna hålla maten kyld eller hur den i annat fall ska varmhållas.

Letar du inspiration för det där speciella tillfället och behöver lite annan bordsdekor än den du hittar i dina vanliga butiker för partytillbehör? På celebrations.se finner du både inspiration och tusentals festartiklar som exempelvis bordsdekorationer, bröllopsdekor, studentballonger, hårsmycken, aftonväskor eller kanske något till en kommande babyshower.

Publicerat i Mat