Håkan Borg i Örebro – Bostadsutvecklare med ett stort intresse för mat

Håkan Borg i Örebro jobbar som entreprenör inom branschen för bostadsutveckling. Håkan drivs av ett stort intresse och engagemang för olika former av skapande och kreativitet. Håkan är väldigt kreativ, vilket kommer till användning inom den här typen av bransch där dessa egenskaper kommer väl till användning för att kunderna ska bli nöjda med projektet. Håkan har tidigare i sitt liv arbetat som inredare och grundat ett stort inredningsföretag vid namn Nitton93.

Uppväxt i tätorten Sköllersta strax utanför Örebro där Håkan Borg gick i skolan fram tills gymnasiet. Efter gymnasiet började Håkan Borg att sälja inredning, vilket lade grunden för hans karriär. Håkan har även alltid haft ett stort intresse för mat och matlagning vilket lett till att han grundat ett par restauranger under sitt liv, som har varit väldigt framgångsrika. Utöver bostadsutveckling har Håkan ett stort intresse för sport av olika slag, främst är det golf och ishockey som gäller, då det är favoriterna.

Tillsammans med sin familj bor Håkan Borg i Örebro, som han tycker är en av de absolut bästa städerna att bo i. Örebro är en väldigt trevlig stad som utvecklas i rätt riktning, enligt Håkan. Håkan har ett par favoritresmål i världen som han spenderar sin semester med familjen på. Thailand, San Sebastian och Marbella älskar han, då det är varma platser med en underbar matkultur, samt väldigt avslappnande och trevligt.