Ta en kurs i ledarskap hos CoreCode

Är du kanske köksmästare på den restaurangen du jobbar på. Eller strävar du efter att få den rollen. Men som köksmästare så måste du ha en bra ledarskapsförmåga och kunna ta lite svårare beslut. Hur ska du blir bra på dessa saker då? Jo, CoreCode har flera olika utbildningar som hjälper och utvecklar dina förmågor inom ledarskap och samarbete. CoreCode har tre ledord som dom går efter. Det första är humanism som står för att man som människa ofta har fler möjligheter att agera än vad vi ibland tror. Men med rätt träning så kommer man kunna använda möjligheterna. Det andra är nyfikenhet vilket representerar deras nyfikenhet på kundens och deras utveckling. Det sista ordet är handlingskraft vilket dom tror på utifrån att med aktiva och medvetna val så kommer framgång.

UGL (utveckling grupp och ledarskap) är den mest populära kursen som CoreCode erbjuder. UGL är Sveriges mest efterfrågade ledarskapsutbildning och det är inte utan anledning. Under UGL så kommer du träna med problemlösningar, beslutfattningar och ledarskap i en grupp där du inte känner någon. Att fatta beslut som fungerar för gruppen och för att få beslutet att passa allas förmågor är inte det lättaste. Men efter 5 dagars utbildning så kommer du kunna fatta exakt dom beslut som är bäst i den situationen. Grupperna är mellan 8 och 12 personer där du konstant kommer öva på allt som har med ledarskap att göra.

Så om du vill bli en bättre chef, köksmästare eller någon annan roll som kräver bra ledarskap tveka då inte och ta UGL kursen hos CoreCode.