Limhamns Catering i Malmö

Catering Malmö

Limhamns Catering erbjuder mat i högsta kvalité då den alltid lagas från grunden med duktiga kallskänkor av mångårig erfarenhet. Alla råvaror som används är högklassiga med äkta grekisk fårost, färska örter och äkta olivolja. Hela konceptet går ut på att sälja en högkvalitét catering i Malmö till ett rimligt och bra pris. Limhamns Catering består av olika menyer, antingen kan du köpa en endast kall catering då det erbjuds rostbiff, oxpastrami rökt lax med mera, eller om du föredrar varm mat så erbjuds det olika menyer. Allt i från Tex-Mexbuffé till den kända succébuffén, allt för att passa kundens önskemål.

Utkörning utav Buffé

Limhamns catering har utkörning utav buffé då du får en rykande färsk buffé som är ny tilllagad precis innan utkörning, annars finns även möjlighet till upphämtning utav maten i deras smörgåsbutik på Järnvägsgatan i Limhamn.

Känner du att detta är något som tilltalar dig med en färs utkörd catering till ett väldigt rimligt och bra pris? Beställ den redan idag på deras hemsida för att slippa stå och stressa medan gästerna står och väntar.

Catering Malmö