Ät hälsosammare för en gladare vardag

Att hålla en hälsosam och nyttig kost är lättare sagt än gjort. Speciellt om du ska gå från en onyttig kost till en hälsosam kost där du äter bra och tränar regelbundet. För många går det bra första veckan men sen faller man tillbaka i sina gamla vanor och tänker att man prövar igen nästa år. Det kan finnas många anledningar till att du tappar fokus och slutar äta hälsosamt och träna. En av dessa är brist på kunskap. Då kan det vara ett bra alternativ att ta kontakt med en kostrådgivare som kommer vägleda dig och stötta dig genom din hälsoresa.

Om du känner att du vill hjälpa andra få ett mer hälsosamt liv så är det en kostrådgivare du ska bli. Men vad ska du göra för att bli en kostrådgivare. Jo du ska ta kontakt med IntensiveKost och kolla in deras utbildning. Med hjälp från IntensiveKost kommer du kunna bli en licensierad kostrådgivare som sedan kan hjälpa andra få ett hälsosammare och nyttigare liv.

På denna kostrådgivarutbildning kommer du lära dig allt och lite till om vad kombinationen mellan en hälsosam kost och träning kan göra för din kropp och varför det är så viktigt.

Publicerat i Mat